винарска изба бонини - за нас
винарска изба бонини - продукти
винарска изба бонини - галерия
винарска изба бонини - контакти

 

Винарска къща БОНИНИ е семейна винарска изба в с.Брестовица, съществуваща от 1946 г., напълно обновена и реконструирана през 2006 г. от г-н Йордан Бонин.

Винарска къща БОНИНИ е специализирана в производството на малки серии висококачествени вина от традиционните местни сортове грозде „Мавруд” , „Рубин” , „Врачански Мискет”, „Карловски Мискет”, „Димят”, световноизвестните и всепризнати „Мерло”, „Каберне Совиньон”, „Мускат Отонел”, а също и на интересни купажи.

Производственият капацитет на Винарска къща БОНИНИ възлиза на около 100 000 бутилки годишно, което наред с вниманието, изключителните грижи, съчетанието на традиции и модерни практики по време на целия производствен цикъл, прецизния контрол по пътя на гроздето от лозята

до самия край на винификацията и последващите процеси на съзряване и стареене, представляват нашата гаранция пред Вас за това да имате възможността да се наслаждавате истински на едни уникални висококачествени вина.

Вярваме, че този наш подход, ориентиран изцяло към клиента, консуматора, ресторантьора, съдържателя на специализиран магазин за вина, ценителя, търговеца и корпоративния клиент, ще бъде оценен по достойнство като стремеж да се задоволят в най-пълна степен Вашите индивидуални и специфични очаквания, потребности и реализация на ползи, наред с ангажимента ни за отличен сервиз и маркетинг и за оптимално съотношение между качество и цена за всяка бутилка вино „BONINI” !
 
© BONINI 2009  за нас | за виното | галерия | контакти | Design CSD Ltd.